NOMÉS MIGDIA
De dilluns a divendres
No festius.
Primers
Primeros
Amanida amb escalivada i anxoves.
Ensalada con escalivada y anchoas.
Crema de xampinyons i formatge fresc.
Crema de champiñones y queso fresco.
Tempura de vedures i soja.
Tempura de verduras y soja.
Llenties amb pernil i botifarra.
Lentejas con jamón y butifarra.
Segons
Segundos
Pizza amb cansalada, xampinyons i ou.
Pizza con panceta, champiñones y huevo.
Rigatoni al ragú.
Rigatoni al ragú.
Filet de porc al pebre.
Solomillo de cerdo a la pimienta.
Tataki de tonyina amb ceba caramel•litzada.
Tataki de atún con cebolla caramelizada.
Pappardelle amb crema de tòfona, ceps i foiê ratllat +4€
Pappardelle con crema de trufa, boletus y foiê rallado +4€
Postres:
Cannoli de ricotta.
Cannoli de ricotta.
Fruita de temporada.
Fruta de temporada.
Gelat.
Helado.
Tiramisú ( +2€ ).
Tiramisú ( +2€ ).