top of page

NOMÉS MIGDIA
De dilluns a divendres
No festius.

Primers

Primeros

 

Amanida amb escalivada i anxoves.

Ensalada con escalivada y anchoas.

 

Crema de xampinyons i formatge fresc.

Crema de champiñones y queso fresco.

 

Tempura de vedures i soja.

Tempura de verduras y soja.

 

Llenties amb pernil i botifarra.

Lentejas con jamón y butifarra.

 

Segons 

Segundos

 

Pizza amb cansalada, xampinyons i ou.

Pizza con panceta, champiñones y huevo.

 

Rigatoni al ragú.

Rigatoni al ragú.

 

Filet de porc al pebre.

Solomillo de cerdo a la pimienta. 

 

Tataki de tonyina amb ceba caramel•litzada.

Tataki de atún con cebolla caramelizada.

 

Pappardelle amb crema de tòfona, ceps i foiê ratllat +4€ 

Pappardelle con crema de trufa, boletus y foiê rallado +4€ 

 

 

Postres:

 

Cannoli de ricotta.

Cannoli de ricotta.

 

Fruita de temporada.

Fruta de temporada.

 

Gelat.

Helado.

 

Tiramisú ( +2€ ).

Tiramisú  ( +2€ ).

Uneix-te a la nostra llista de correu!

Gràcies pel teu missatge!

bottom of page