top of page

NOMÉS MIGDIA
De dilluns a divendres
No festius.

Menú Tra Amici

  

Primers

Primeros

 

Amanida verda amb rotllets de carbassó farcits de formatge fresc i anxoves.

Ensalada verde con rollitos de calabacín rellenos de queso fresco y anchoas.

 

Crema de carbassa amb llet de coco i curri.

Crema de calabaza con leche de coco y curry.

 

Canelons de carn.

Canelons de carne.

 

Musclos al vapor de vi blanc amb all i julivert.

Mejillones al vapor de vino blanco con ajo y perejil.

 

Segons 

Segundos

 

Pizza balear ( sobrassada i mel ).

Pizza balear ( sobrasada y miel ).

 

Espagueti boscaiola ( tomàquet, cansalada i xampinyons ).

Espagueti boscaiola ( tomate, panceta y champiñones).

 

Tataki de bonítol amb ceba caramel•litzada i tomàquet concasse.

Tataki de atún con cebolla caramelizada y tomate concasse. 

 

Wok de vedella amb verduretes.

Wok de ternera con verduritas.

 

Postres:

 

Bunyol de mascarpone, cafè i cacau.

Buñuelo de mascarpone, café y cacao.

 

Fruita de temporada.

Fruta de temporada.

 

Gelat.

Helado.

bottom of page