NOMÉS MIGDIA
De dilluns a divendres
No festius.
Primeros
Amanida de quinoa amb ou dur i coulis de mango / Ensalada de quinoa con huevo duro y coulis de mango
Crema de carbassó i poma amb provolone / Crema de calabacín i manzana con provolone
Croquetes de pernil / Croquetas de jamón
Remenat d'espàrrecs i bacallà/ Revuelto de espárragos y bacalao
Carpaccio de vedella amb ruca, parmesà i oli de tòfona (+2,5€)/ Carpaccio de ternera con rúcula, parmesano y aceite de trufa (+2,5€)
Segundos
Pizza napoletana / Pizza napoletana
Spaghetti tartufata amb xampinyons / Spaghetti tartufata con champiñones
Mandonguilles a la jardinera / Albóndigas a la jardinera
Daus de tonyina amb ceba / Dados de atún encebollados
Risotto frutti di mare (+3,75€) / Risotto frutti di mare (+3,75€)
Postres
Gelat / Helado
Fruita de temporada / Fruta de temporada
Bunyol de ricotta amb crema de festucs o gelat de stracciatella (+1,5€) / Buñuelo de ricotta con crema de pistacho o helado de stracciatella (+1,5€)