top of page

NOMÉS MIGDIA
De dilluns a divendres
No festius.

Primeros

Amanida de quinoa amb ou dur i coulis de mango / Ensalada de quinoa con huevo duro y coulis de mango

Crema de carbassó i poma amb provolone / Crema de calabacín i manzana con provolone

Croquetes de pernil / Croquetas de jamón 

Remenat d'espàrrecs i bacallà/ Revuelto de espárragos y bacalao

Carpaccio de vedella amb ruca, parmesà i oli de tòfona (+2,5€)/ Carpaccio de ternera con rúcula, parmesano y aceite de trufa (+2,5€)

 

Segundos 

Pizza napoletana / Pizza napoletana 

Spaghetti tartufata amb xampinyons / Spaghetti tartufata con champiñones 

Mandonguilles a la jardinera / Albóndigas a la jardinera

Daus de tonyina amb ceba / Dados de atún encebollados

Risotto frutti di mare (+3,75€) / Risotto frutti di mare (+3,75€)

 

Postres 

Gelat / Helado

Fruita de temporada / Fruta de temporada 

Bunyol de ricotta amb crema de festucs o gelat de stracciatella (+1,5€) / Buñuelo de ricotta con crema de pistacho o helado de stracciatella (+1,5€)

bottom of page